Sa citim printre randuri

aprilie 14, 2009

Provocator demascat sau dezinformare in masa?

Filed under: Intrebari retorice — Etichete:, , , , , — Paul Ionascu @ 4:24 pm

Cainii latra!!!  nu de apropierea vreunui pericol, dar din prosteasca obisnuinta…

Asa ma amuz la „evolutia” si „descifrarea” devastarii din 7 aprilie. Initial au fost acuzati „marii democrati” de provocarea dezastrului, au urmat acuzarea comunistilor, pe de o parte, si a serviciilor secrete romanesti, pe de alta parte. Acum a venit randul si crestin-democratilor.

Toata presa independenta si cei mai democrati bloggeri din Moldova au sarit toti deodata la gatul lui Rosca, scotand la iveala nenumarate „dovezi” precum ca PPCD-ul ar sta in spatele provocatorilor. Ei da dovezile ca dovezile, stiti cum e, fiecare vede ce vrea sau ce trebuie sa vada.

Asa se face ca Andrei PLOP, un biet student de la ULIM, facultatea de Istorie si Relatii Internationale, anul II, s-a pomenit vedeta peste noapte, cu intensul sprijin al unor liberal-democrati, imaginea lui de ingamfat si vesnic nemultumit fiind folosita in discreditarea unui partid.

Dar sa trecem in revista „cariera politica” a tanarului nostru „provocator”.

A fost intr-adevar membru, sustinator, simpatizant al crestin-democratilor, din moment ce a participat prin 2006 la cateva activitati ale partidului. Din spusele cuiva din interior, am aflat ca Andrei PLOP s-a detasat rapid de activitatile partiinice, disparand in 2006 si revenind prin toamna lui 2008. Se pare ca, anume in toamna lui 2008, in Criuleni, se instituia organizatia de baza a tinerilor din vestita Noua Generatie, iar ambitiosul nostru personaj a insistat sa fie ales in functia de presedinte. Ni s-a comunicat ca cererea tanarului nu a fost satisfacuta din motivul inactivismului acestuia in perioada anterioara, dar i s-a propus totusi functia de vice-presedinte. Vadit suparat, Andrei  a acceptat totusi aceasta pozitie, de mana a doua cred ca, dupa care iarasi a disparut din rutina activitatilor de partid.

plop-mae

plop-mae

La 3 martie 2009, Andrei PLOP a decis sa faca spectacol impreuna cu

Anatol PETRENCO de la MAE, organizand o conferinta de presa prin care renunta la calitatea de membru PPCD si adera la MAE.

De parca n-ar fi fost deajuns, mai multe persoane din preajma lui Andrei PLOP afirma ca acesta a facut campanie electorala pentru AMN.

Vorbeste lumea prin targ ca Rosca nu este iertator din fire si cine a indraznit sa se ridice impotriva lui, mai ales cu acuzatii in conferinte de presa, nu are nici o sansa sa fie gratiat.

Acum ma intreb:

Cine-o fi acest Andrei PLOP? un indecis in privinta ideologiei de partid pe care vrea s-o imbratiseze sau o curvulita politica asa cum se obisnuieste pe la noi?

Este el provocator al zilei de 7 aprilie (cand stim cu totii foarte bine ca dupa bataia mancata de politisti acestia au ramas si fara scuturi, si fara casti, si fara ratzii!) sau „presa libera, independenta si echidistanta” incearca sa ne spele creierii si sa acuze in stanga si in dreapta doar de dragul acuzatului?

Care este motivul din care unii indivizi incearca cu atata ardoare sa pateze imaginea unui partid prin argumente infantile si absolut naive, dar care prind foarte bine la public?

Al vostru, cu drag,

Paul Ionascu

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.