Sa citim printre randuri

aprilie 16, 2009

Comparatii inocente…

Filed under: Opinie — Etichete: — Paul Ionascu @ 11:24 am

Cum ar fi reactionat presedintii statelor lumii la un 7 aprilie al lor….

Obama: Intre a impusca manifestantii si a-i aresta, alege si una si alta (avand in vedere ca deja au avut un 11 septembrie). Interpretare: Foarte corecta decizie! Cum poti sa permiti distrugerea Casei Albe si Pentagonului; ii impusti pe cei mai agresivi si ii arestezi pe restul ca sa vezi implicarea acestora. Absolut democratic!

Medvedev (Putin): Intre a impusca manifestantii si a-i aresta, alege sa-i impuste pe cei mai agresivi si sa-i aresteze pe ceilalti. Interpretare: Oribil! E un dictator! E un tiran! E un bolsevic! Cum poti sa-ti impusti propriii cetateni? Trebuie sa acuzam Rusia la nivel international!

Nicolas Sarkozy: Intre a impusca manifestantii si a-i aresta, alege sa-i aresteze printr-o desfasurare incredibila de forte. Interpretare: Foarte matura decizie! Nici nu se putea astfel, francezii ar fi acuzat si ar fi pedepsit prin vot autoritatile daca acestea ar fi deschis focul asupra propriilor cetateni!

Gordon Brown/ Elisabeta a IIa: Intre a impusca manifestantii si a-i aresta, alege sa-i impuste pe cei mai agresivi si sa-i aresteze pe ceilalti. Interpretare: Incredibil, cine a indraznit sa atace monarhia britanica in asa mod josnic? Foarte buna reactie a autoritatilor! Doar nu era sa-i lasi sa omoare Regina!

Hu Jianto (China): Intre a impusca manifestantii si a-i aresta, alege sa-i impuste pe cei mai agresivi si sa-i aresteze in masa pe ceilalti participanti, cu repercursiuni grave asupra viitorului lor. Interpretare: Tragic! Dictatura comunista chineza continua sa faca ravagii! Dar la cat sunt de mult chinezii, lasa-i sa se omoare, sa mai scada sporul demografic mondial!

Vladimir Voronin: Intre a impusca manifestantii si a-i aresta, alege sa-i aresteze pe multi dintre ei, cu batai, cu dosare penale. Interpretare: Oribil! Teroare in Republica Moldova! E un dictator! E un tiran! E un bolsevic! Cum isi permite sa aresteze si sa bata tinerii inocenti! Trebuie sanctionat atat la nivel intern cat si international!

Acum ma intreb:

Care este oare Limita Democratiei?

2 comentarii »

  1. democratia nu are limita tot astfel precum n-o are nici comunismul. e incepe si sfarseste la limitele unde se proiecteaza ultimul arsin al lumii create. orice regim politic are aceste caracteristici.

    Comentariu de dorel curtescu — aprilie 18, 2009 @ 12:13 pm

  2. heh…e ceva ce omenirea nu intelege… democratia nu exista! democratia in forma in care se vrea a impune nu e decat un mit! democratia ateniana – adica puterea poporului – nu poate exista decat in Atena Antica! Orice altceva, care oamenii incearca a numi democratie e doar o metoda de a te minti singur pe sine…

    Comentariu de poporroman — aprilie 19, 2009 @ 11:10 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.